BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 7, 2010

TrY TgK Ni.......... gILeR AhHhHh KaKaK Ni gOrEnG PiSANg gUNE TgN xDe sUdEP TuH.....cM BsUh tGn PoN AdE YeR......I LiKe!!!!!!!!!!!


AkAak nI mEmAnG tErBaIk PuNyEr.DiA SeLaMbA jE CeLuP tAnGaN DaLaM mInYak PaNaS tU........MaCaM bAsUh tAnGaN pUn AdA.DeNgaR cErItA aKaK nI dApAt sUpEr PoWeR nI pAs dIa dEnGaRbIsIkAn,BiSiKaN ApE XtAu La.ViDeO Ni aMiK mAsA MAHA 2010.............................JUZ WUN 2 SHARE~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4 comments:

an nur said...

wahh! nak try wat jugak ah,, huhu.. silap2 kang xleh tulis blog dah pasni..

~Nana 귀여운~ said...

weh, giler arh..x melecur ke tangan die celup kat minyak panas 2??

Fiqah Alias said...

mak aih..powEr je tangan org tu..huu~ kalo fiqah...nk goreng ikan keli yang percik2 tu kan...dok jauh 2 3 batu kalo nk balikkan ikan tu...punyer la fiqah takut kt minyak panas..(^_^)

haaa..kene import org tu kot tolong fiqah goreng ikan..huhu..

CaNtIk MoLeK In tHe cLuB said...

gilerkn kite klu terkena minyak panas melaung cm hape je kn..ni rilekk jek yerrrr..kene tuntut ilmu ni mane tau tgh2 msk senduk ke sudip pth kn